Vad är "Facebook Connect"?

Med "Facebook Connect" kan du logga in med ditt Facebook-konto med ett enda klick. Du behöver inte fylla i ditt förnamn, efternamn, e-post eller definiera ett lösenord. Det är enkelt och snabbt.

Ingen information kommer att delas på din profil, såvida du inte gett Teezily ditt godkännande till det. Du kan alltså använda "Facebook Connect" tryggt och säkert.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Vår kundservice är öppen måndag till torsdag 9.30 till 18.30 och fredag 9.30 till 17.30, tidszon GMT +2.