Är det nödvändigt att ha ett konto?

Det är nödvändigt att ha ett användarkonto för att skapa din kampanj på Teezily. Detta steg är snabbt och enkelt, precis efter skapandet av din produkt. Du måste ange ditt förnamn, efternamn, din e-postadress och ange ett lösenord.

För snabbare registrering, överväg att använda "Facebook Connect" eller "Google Connect" som hjälper dig att registrera ett konto med bara ett klick.

När ditt konto har skapats så får du ett mail som informerar dig om att vi har registrerat ditt konto.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Vår kundservice är öppen måndag till torsdag 9.30 till 18.30 och fredag 9.30 till 17.30, tidszon GMT +2.