Hur beställer jag?

Fyll i information om den beställda varan: välj storlek på produkten och beställ ytterligare en genom att klicka på "Lägg till en vara".

Fyll i betalningsinformation: ditt för- och efternamn, din e-mail, din leveransadress och det betalningsmedel som du väljer att använda dig av (Kreditkort, VISA, Mastercard eller Paypal).

Och det är allt! Du behöver inte skapa ett konto för att göra en beställning.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Vår kundservice är öppen måndag till torsdag 9.30 till 18.30 och fredag 9.30 till 17.30, tidszon GMT +2.