Is het noodzakelijk om een account aan te maken?

Het is noodzakelijk om een account aan te maken voordat je een campagne kunt starten op Teezily. Het aanmaken van een account is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten nadat je je product hebt ontworpen. Voor het aanmaken van een account dien je je naam, achternaam en emailadres in te vullen. Ook dien je een wachtwoord te kiezen.

Voor een snellere inschrijving kun je ook kiezen voor « Inloggen met Facebook » of « Inloggen met Google ». Hiermee schrijf je je met 1 muisklik in op Teezily.

Zodra je account is aangemaakt ontvang je een e-mail met hierin de bevestiging dat wij een account voor jou hebben aangemaakt.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Onze klantenservice geopend is van maandag tot en met donderdag van 9:30 tot 18:30 uur en op vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur, tijdszone GMT+2. Wij zijn gesloten tijdens de Franse feestdagen.