Hoe maak ik een bestelling aan?

Overige informatie over het bestelde product : kies de maat van het product en bestel een extra hoeveelheid door middel van het klikken op "Product toevoegen".

Vul de betaalgegevens in: naam, achternaam, emailadres, bezorgadres en het betaalmiddel (VISA, Mastercard of Paypal).

En dat is alles! Je hoeft geen account aan te maken om een bestelling te plaatsen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Onze klantenservice geopend is van maandag tot en met donderdag van 9:30 tot 18:30 uur en op vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur, tijdszone GMT+2. Wij zijn gesloten tijdens de Franse feestdagen.