Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord vergeten bent, geen zorgen. Ga terug naar "Inloggen" en klik op "Wachtwoord vergeten?". Vervolgens kun je je e-mailadres invoeren en wij zullen erna instructies sturen om je wachtwoord te kunnen wijzigen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Onze klantenservice geopend is van maandag tot en met donderdag van 9:30 tot 18:30 uur en op vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur, tijdszone GMT+2. Wij zijn gesloten tijdens de Franse feestdagen.