Ik heb een bestand/afbeelding die ik graag zou willen uploaden. Wat voor type bestand kan ik gebruiken?

Wij raden aan om de soorten bestanden .png, .gif, .jpg, .jpeg en .eps te gebruiken voor bestanden of afbeeldingen. Let er wel op dat de kwaliteit van de producten afhangt van het geüploade bestand.

Deze customization tool van Teezily waarschuwt als de kwaliteit onvoldoende is.

Als er vragen zijn met betrekking tot het ontwerpen van je product, laat het ons weten via ons contactformulier.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Onze klantenservice geopend is van maandag tot en met donderdag van 9:30 tot 18:30 uur en op vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur, tijdszone GMT+2. Wij zijn gesloten tijdens de Franse feestdagen.